Служiння у церквi «Свiтанок» мiста Таромське

0
48
Весна цього року — тяжкий та непростий час для всієї країни, навіть можна сказати усього світу. Ніхто не міг уявити, що таке може статися.
Прийшла війна.
Усі віруючи об′єдналися та активувалися у молитві та служінні Богу та людям.
20 березня 2022 року, єпископ Асоціації «Блага Звістка» Вадим Шипілов зі своєю дружиною Світланою служили у церкві «Світанок» міста Таромське, Дніпропетровського району.
Сьогодні ми, як ніколи, усі потребуємо у захисті Бога та Його допомоги.
Підтримати та підбадьорити церкву у цю годину єпископ Вадим приготував проповідь : «Життя церкви під час війни».
Він почав говорити про любов до України, та проповідував на українській мові. Він казав, як ми, українці, любимо життя, людей та творимо добро. Ми — щирий та відкритий душею народ.
Вже сьогодні ми бачимо народження нової країни, як фізично так і духовно. Бачимо, як об’єдналась уся духовна спільнота, щоб боронити країну. Ми також бачимо дива, як Бог під час війни нас боронить та допомагає перемагати.
Важко повірити, що до нас прийшло це лихо — війна, але це сталося. Та якщо ми переживаємо тиск в обставинах, наші серця змінюються.
У різні часи, в усіх обставинах ми завжди повинні покладати свою надію на Бога. Вірою проголошувати отримане Слово від Бога для нашої країни: книга Ісаї глава 61: «4 Вони піднімуть із руїн міста, відновлять усе, сплюндроване колись. Вони відбудують зруйновані міста, що лежали в руїнах протягом поколінь. 5 Вороги прийдуть та працюватимуть на вас: пасти ваших овець, а на полях й виноградниках працюватимуть їхні діти. 6 Вас називатимуть священиками Господніми, слугами нашого Бога. Багатство всіх народів вас годувати буде й тішити, і ви будете пишатися тими скарбами. 7 Замість сорому матиме Мій народ усього вдвоє, замість зневаги — подвійну радість. Частка його на його землі буде подвійною; навіки буде він щасливий. 8 Тому що Я, Господь, люблю справедливість, ненавиджу грабіжництво й кривду. Я буду справедливим і дам їм нагороду, яку заслужили, і укладу з ними повічний Заповіт. 9 Нащадків їхніх знатимуть народи, про їхніх дітей весь рід людський гомонітиме. Хто бачитиме їх, признає відразу, що то народ, благословенний Господом».
Євангеліє – це сила Божа для спасіння людей, тому ворог та темрява намагаються знищити християн. Християнство – це потужна Божа сила.
Цей тиск відбувається тому, що ми вільна країна. В Україні ми маємо права, і це дає відчуття свободи. Немає сенсу пережити щось важке, і не змінитися на краще, треба стати схожими на Христа та мати Його розум. Бог завжди дає нам шанс на зміни. Наша віра зростає ,коли приходить біда, коли болить, коли чогось бракує. Змінившись, ми починаємо цінувати те, що маємо, що в нас є.
Нам усім треба визначитись, хто ми є та з ким ми- з Богом чи без Бога, чи ми віруючи, чи ні.
Церква повинна бути завжди християнською, активною, навіть під час війни. Треба бути готовими до усього, допомагати людям, бути для них відповіддю. Наша справа – стояти в проломі за свою землю та перемогу як віруючі та бути жертовними.
Соціальне життя в край важливе для кожної церкви, ми частина суспільства, тому ми люди впливу у духовному та у фізичному сенсі.
Проголошуємо, що наш Бог перемагає та дарує нам перемогу у цій війні!
Подяка пастору Дмитру та Людмилі Зінченко, усій церкві «Світанок» за відкриті серця.
Велика подяка єпископу Вадиму та Світлані Шипіловим за підтримку, жертовність, турботу.
 
 
 

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here